Pokemon World is waiting for you
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Pokemon World is waiting for you

Welcome to Pokemon World, here are many things which you never saw before

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Kira94

Kira94

Data de înscriere : 09/07/2011
Varsta : 30

Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Empty
MesajSubiect: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:37 am

ma plimb ma plimb ma plimb Smile)
prin mt moon apoi catre vermilion city
Sus In jos
Admin2
Admin
Admin2

Data de înscriere : 13/07/2011

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:38 am

mergi ce mergi si auzi lupte intre poke .. ce sa vezi in fata ta este un antrenor de pokemon Andrew care are pidgey charmander si pichachu pe jos iar in fata ei sunt graveler si geodude
Sus In jos
Kira94

Kira94

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:42 am

Toti iesiti afara
Charmeleon foloseste smoke screen
Butterfree bellsprout scoatetii pe Andrew si pokemonii ei din zona de pericol
CHarmeleon ataca-l pe geodude cu dragon rage si tu sandshrew loveste-l cu rapid spin si swift apoi tu fearow foloseste aerial ace+pluck si keen eye pe geodude apoi il atacati la fel si pe graveler
si FUGIM CU TOTII
Sus In jos
Admin2
Admin
Admin2

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:48 am

ii iei din zona de pericol il dobori pe geodude si fugiti de graveler dar va uitati mereu in spate si nu observati ca in fata voastra vine un
Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty 076
Nivel 38
Forta 100
Rezistenta 115
Agilitate 50
Atacuri :Tackle, Defense curl,Mud Sport,Rock Polish,Rock Throw,SelfDestruct,Roll out,Rock Blast,Eartquake,Explosion
Sus In jos
Kira94

Kira94

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:51 am

bellsprout urca-te pe fearow
fearow du-te spre el cu aerial ace in momentul cand te izbesti de el bellsprou sare si foloseste sleep powder
apoi arunc pokeball pana il prind
Sus In jos
Admin2
Admin
Admin2

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:55 am

golem a adormit
Sus In jos
Kira94

Kira94

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:56 am

arunc 10 pokeball in el dupa cum stii cu cat arunci mai multe pokeball cu atat sansele de a il prinde cresc
dak nu il prind arunc inca 10 pokeball daca nu il prind mai arunc 10 si apoi ultra ball si daca nici asa nu merge mai arunc 30 pokeball
Sus In jos
Admin2
Admin
Admin2

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 1:57 am

l.ai prins cu ultra ball
cu ajutoru tau andrew a ajuns la destinatie tu mai ai de mers Very Happy
Sus In jos
Kira94

Kira94

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 2:03 am

Imi contnui drumul
Sus In jos
Admin2
Admin
Admin2

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 2:22 am

dai de 5 banditi care au pistoale cu electro socuri
Sus In jos
Kira94

Kira94

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 2:25 am

tare
sandshrew fa sandstorm apoi rapid spin si swift
Sus In jos
Admin2
Admin
Admin2

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 2:29 am

ai doborat 4 a mai ramas 1 care ia 2 pistoale cu electrosocuri de pe jos si il ataca pe sandshrew
Sus In jos
Kira94

Kira94

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 2:30 am

sandshrew nu e afectat k e element de pamant si orice atac ce contine electricitate nu il afecteaza
sandshrew foloseste swift
Sus In jos
Admin2
Admin
Admin2

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitimeJoi Iul 14, 2011 2:33 am

cel de al 5 lea bandit cade si el la pamant
ai invins primesti 500$
Ai ajuns la destinatie
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty   Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty Icon_minitime

Sus In jos

Kira pleaca din Pewter city catre Vermilion CIty
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mihai pleaca din Pewter CIty catre Celurean City
» Kira pleaca din Pewter city catre Celadon CIty
» Mihai pleaca din Pewter City catre Fuschia city
» Mihai pleaca din Celadon City catre Vermilion City
» KrNfx pleaca din Pewter CIty catre Celurean City

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum